DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Öğretmen Mehmet Sabri Güzel Anaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISI İLE OKUL PANOSUNUN HAZIRLANIŞINDA EMEĞİ GEÇEN ANAOKULU ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

A WORLD OF CODING-BİR DÜNYA KODLAMA

''Bir Dünya Kodlama''uluslararası e-Twinning projesi okulumuz anasınıfı C Şubesi ile yapılmaktadır. Projeeöğrencilerin kodlama, artık materyalleri kullanarak kodlama, soyut ve somut düşünme becerilerinde gelişme, yaratıcılık, görsel ve işitsel algılar, problem çözme beceris, gibi becerilerini geliştirmek amaçlanmaktadır.

Kas

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKULLARDA YAPILACAK SÖZ VARLIĞINI ZENGİNLEŞTİRME ÇALIŞMALARI İLE ÖĞRENCİLERİN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİNİ TANIMASINI,KÜLTÜR TAŞIYICISI OLAN SÖZCÜKLERİMİZLE BULUŞMASINI BUNA BAĞLI OLARAK DA DİLİ İYİ KULLLANMASINI VE DÜŞÜNCE DÜNYASINI GELİŞTİRMESİNİ AMAÇLAMAKTADIR.